ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Συμφωνώ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Φ.Ο.Μ.ΚΟΤΙΝΟΣ

Αγαπητοί γονείς όποιος επιθυμεί την εγγραφή ή επανεγγραφή του παιδιού του στα τμήματα γυμναστικής του συλλόγου μας για το έτος 2021-2022, παρακαλούμε να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα.

Τα μαθήματα για το έτος 2021-22 θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 30/8/21.

**ΠΡΟΣΟΧΗ**

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19 ΘΑ ΤΗΡΕΙΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Η εγγραφή ή επανεγγραφή των αθλητών κατοχυρώνεται με την εξόφληση της εγγραφής και την προσκόμιση της αίτησης εγγραφής & της ιατρικής βεβαίωσης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΘΛΗΤΗ

Όνομα
Επώνυμο
Όνομα
Επώνυμο
Οδός
Πόλη
Περιοχή
ΤΚ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ιατρικές βεβαιώσεις:
Οι ιατρικές βεβαιώσεις υγείας θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Κανένας αθλητής δεν θα γίνεται δεκτός στις προπονήσεις χωρίς την ιατρική βεβαίωση. (Σημείωση για τα τμήματα ASTRO, FANTASY, VICTORY και ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ οι ιατρικές βεβαιώσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από καρδιολόγο). Η βεβαίωση υγείας του σχολείου δεν ισχύει για τον σύλλογο.

Συνδρομές:
Η εγγραφή καλύπτει ένα αγωνιστικό έτος (από Σεπτέμβρη έως και τον Ιούνιο) και το κόστος της ανέρχεται στα 10 ευρώ. Η μηνιαία συνδρομή εξοφλείται το πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα (προπληρωμή). Ο κάθε μήνας πληρώνεται ολόκληρος όταν ο αθλούμενος έχει πάνω από 2 παρουσίες. Σε περίπτωση διακοπής μαθημάτων για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς υπαιτιότητα του συλλόγου, οι πληρωμένες συνδρομές δεν επιστρέφονται.

Κάρτες αθλητών, κάρτες συμμετοχής σε αγώνες, στολές:
Η κάρτα αθλητή (Ε.Γ.Ο.) είναι υποχρεωτική για όλα τα τμήματα (από τη στιγμή που συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διοργάνωση) και κοστίζει 8 ευρώ εφάπαξ για τα τμήματα του μαζικού και 15 ευρώ για τα αγωνιστικά τμήματα με ανανέωση ετησίως 5 ευρώ.
Για τις αγωνιστικές μετακινήσεις των αθλητών εντός Αθηνών η συμμετοχή ανέρχεται στα 3 έως 5€ ανά μετακίνηση, σε περίπτωση που αυτή γίνει με πούλμαν.
Το κόστος της κάρτας συμμετοχής των αθλητών στους αγώνες (festival and contest) εξαρτάται από τον εκάστοτε διοργανωτή και κυμαίνεται από 3 έως 15€ ανά αθλητή. (Όσοι γονείς έχετε πληρώσει τις συμμετοχές για τα αναβληθέντα φεστιβάλ αυτές θα μεταφερθούν για τα φεστιβάλ του νέου έτους). Η συμμετοχή των αθλητών στα φεστιβάλ γυμναστικής είναι υποχρεωτική.
Η στολή των αθλητών στο τέλος της χρονιάς κυμαίνεται από 30-70 ευρώ. Όσοι γονείς έχετε πληρώσει προκαταβολή στολής από το προηγούμενο έτος αυτή ισχύει και για το τρέχον έτος (εφόσον δεν έχει ήδη τακτοποιηθεί η διαφορά).

Γενικά :

  1. Να τηρείτε το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης των αθλητών. Η παραμονή αθλητών πριν και μετά το προκαθορισμένο τους μάθημα στο χώρο προπόνησης δεν επιτρέπεται. Παρακαλούμε θερμά τους γονείς να είναι τυπικοί στο ωράριο και να ενημερώνουν έγκαιρα τους προπονητές σε περίπτωση αργοπορίας τους.
  2. Την ευθύνη για την παραλαβή των αθλητών στο τέλος της προπόνησης έχουν αποκλειστικά οι γονείς - κηδεμόνες τους. Ο σύλλογος και οι προπονητές δεν έχουν καμία ευθύνη για τραυματισμό εκτός του προπονητικού χώρου και απαλλάσσονται από κάθε αξίωση σε περίπτωση απώλειας προσωπικών ειδών σε οποιοδήποτε μέρος του γυμναστηρίου ή του γηπέδου. Η παραμονή των γονέων - συνοδών στο χώρο προπόνησης κατά την διάρκεια του μαθήματος απαγορεύεται.
  3. Κάθε αθλητής οφείλει να προσέρχεται με αθλητική περιβολή και θα πρέπει να έχει μαζί του στην προπόνηση 1 ζευγάρι καθαρές κάλτσες, 1 μπουκαλάκι νερό, πετσέτα ,αντισηπτικό. Για τις αθλήτριές μας είναι υποχρεωτικό να έχουν τα μαλλιά τους δεμένα.
Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν πλάνα και φωτογραφίες από την εκάστοτε οργανωτική επιτροπή για διαφημιστικούς λόγους, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

Πολιτική προσωπικών δεδομένων

Α) Ο σύλλογος δύναται να διατηρεί στοιχεία του αθλητή και του κηδεμόνα όπως αυτά αναγράφονται στην παρούσα αίτηση εγγραφής αθλητή σε ηλεκτρονική και εγγραφή μορφή με σκοπό:
Την έγκαιρη και αποτελεσματική επικοινωνία με τον αθλητή και τον κηδεμόνα του για αθλητικά και αγωνιστικά θέματα, π.χ. αλλαγή ώρας ή τόπου προπονήσεων και λοιπά έγγραφα που αποδεικνύουν την ημερομηνία γέννησης σε ηλεκτρονική ή εγγραφή μορφή, ώστε να αποδεικνύει με σαφήνεια ημερομηνία γέννησης του αθλητή για την κατάταξη τους σε αθλητικά και αγωνιστικά τμήματα.

Β) Ο σύλλογος δύναται να διατηρεί:
*Έγγραφα που αποδεικνύουν την καλή υγεία του αθλητή και τυχόν υποδεικνυόμενο από τον κηδεμόνα ιατρικά θέματα με σκοπό τη διασφάλιση του ιδιωτικού συμφέροντος υγείας του αθλητή καθώς και τη συμμόρφωση του συλλόγου με την κείμενη νομοθεσία.
*Έγγραφο και ηλεκτρονικό αρχείο των φωτογραφιών του αθλητή, καθώς και αρχείο οπτικοακουστικού υλικού προπονήσεων και αγώνων, με σκοπό τη χρήση από τους προπονητές, για την καλύτερη αξιολόγηση της αθλητικής αγωνιστικής ικανότητας του αθλητή και της ομάδας, το οποίο δίνεται να δημοσιευθεί στον διαδικτυακό τόπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου. Σε αντίθετη περίπτωση ο αθλητής με δικιά του ευθύνη δεν θα συμμετάσχει στη διαδικασία της ομαδικής φωτογράφησης.

Γ) Ο σύλλογος δύναται να επικοινωνεί με τους αθλητές και τους κηδεμόνες αυτών στους τρόπους επικοινωνίας που δηλώνει ο κηδεμόνας στην παρούσα αίτηση - υπεύθυνη δήλωση εγγραφής του αθλητή με σκοπό την έγκαιρη και αποτελεσματική επικοινωνία με τον αθλητή και τον κηδεμόνα του για αθλητικά και αγωνιστικά θέματα.

Δ) Ο σύλλογος δεν δύναται να διαβιβάζει τα δεδομένα που διατηρεί σε τρίτους εκτός εάν αυτό απαιτείται από τους σχετικούς κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής από άλλη σχετική νομοθεσία εξαιρούνται φορείς όπως (Γενική γραμματεία αθλητισμού Γ.Γ.Α και Ελληνική γυμναστική ομοσπονδία Ε.Γ.Ο).

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – FIG
http://www.fig-gymnastics.com/

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – UEG
http://www.ueg.org/

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://www.sportsnet.gr/

ΕΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
http://www.gymnastics.gr/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

+30 6997 516 713 Κυριάκος Καστάνης - Πρόεδρος

Ώρες Επικοινωνίας: 16:00 - 22:00

Email: kotinosfom@gmail.com

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Back to top