ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Συμφωνώ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Σεβόμενοι πάντα την ανάπτυξη που παρατηρείται στην προ-εφηβική και εφηβική ηλικία η οποία μπορεί προσωρινά να επηρεάσει το συντονισμό και την ισορροπία ενός αθλητή, στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια.

Τμήματα για παιδιά 10-12 ετών

Τμήμα ηλικίας 10 έως 12 ετών

Σε αυτή την ηλικία, τα παιδιά έχουν ώριμη όραση και την ικανότητα να πάρουν μέρος σε προπόνηση με πιο περίπλοκες δεξιότητες και οδηγίες.

Σε αυτό το επίπεδο ενθαρρύνουμε τους αθλητές να δοκιμάσουν πιο περίπλοκες ασκήσεις βασισμένες στο ήδη δουλεμένο ασκησιολόγιο στοιχείων ενόργανης, ακροβατικής και χορού.

Στο τέλος κάθε αθλητικής σεζόν οι αθλητές παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα 5 λεπτών σε Φεστιβάλ Γυμναστικής και Διαγωνιστικά Contest τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ώστε να καλλιεργήσουν σημαντικά την αντίληψη χώρου, τον συγχρονισμό, την συνεργασία και την ομαδικότητα και μέσα από αυτά να αποκτήσουν την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία που θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή.

Τμήμα για παιδιά 12-17 ετών

Τμήμα ηλικίας 12 έως 17 ετών

Σε αυτή την ηλικία, τα παιδιά έχουν μουσική αντίληψη, ώριμη όραση, αντίληψη χώρου και την ικανότητα να πάρουν μέρος σε προπόνηση με πιο περίπλοκες και λεπτομερείς απαιτήσεις και οδηγίες.

Τμήμα Επίλεκτων

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Σε αυτό το τμήμα επιλέγονται αθλητές οι οποίοι έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν σε πιο έντονη προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα.

Στόχοι μας είναι η μεγιστοποίηση της απόδοσής τους, η εξέλιξη των ατομικών τους επιδόσεων και η τελειοποίηση της τεχνικής τους στα στοιχεία ευλυγισίας, ενόργανης, ακροβατικής και χορού.

Στο τέλος κάθε αθλητικής σεζόν οι αθλητές παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα 5 λεπτών σε Special Events, Φεστιβάλ Γυμναστικής αλλά και Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Διαγωνιστικά Contest. Μέχρι σήμερα έχουν η ομάδα αυτή έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις Διεθνώς.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – FIG
http://www.fig-gymnastics.com/

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – UEG
http://www.ueg.org/

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://www.sportsnet.gr/

ΕΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
http://www.gymnastics.gr/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

+30 6997 516 713 Κυριάκος Καστάνης - Πρόεδρος

Ώρες Επικοινωνίας: 16:00 - 22:00

Email: kotinosfom@gmail.com

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Back to top